Shqipëri - Kompleks modern banimi me 524 apartamente dhe infrastrukturë të standardeve evropiane, dhuruar nga qeveria turke

Shqipëri - Kompleks modern banimi me 524 apartamente dhe infrastrukturë të standardeve evropiane, dhuruar nga qeveria turke

Në Laç, një nga qytetet më të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri, kanë nisur punimet në kantierin ku do të ndërtohet zona e re për zhvillim, një kompleks modern banimi me 524 apartamente, qendër tregtare, njësi shërbimi e infrastrukturë të standardeve evropiane, të gjitha dhuratë nga shteti turk.