Shoqata “Istanbul” shpërndau pakot ushqimore për njerëzit në nevojë në Shqipëri

Shoqata “Istanbul” shpërndau pakot ushqimore për njerëzit në nevojë në Shqipëri

Shpërndarja u bë në rrethet Shkodër, Koplik, Pukë dhe Mamurras nga të cilat përfituan: jetimë, të sëmurë, individë dhe familje në nevojë.