Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit transformohet në Ministri për Sistem Politik

Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit transformohet në Ministri për Sistem Politik

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë Veriore  i kanë dhënë drite jeshile iniciativës për transformim të Sekretariatit për implementimin e marrëveshjes së Ohrit në Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Komuniteteve.