Qeveria e re e Kosovës taksën do ta zëvendësojë me reciprocitet

Qeveria e re e Kosovës taksën do ta zëvendësojë me reciprocitet

Taksa 100% ndaj produkteve serbe dhe boshnjake, të cilën Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) dhe Bashkimi Evropian (BE) në vazhdimësi kanë kërkuar pezullimin apo edhe shfuqizimin, nga qeveria e re e Kosovës pritet të zëvendësohet me reciprocitet të plotë.

Kështu paralajmërojnë Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, të cilat në bazë të rezultatit të zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, pritet të formojnë Qeverinë e ardhshme të Kosovës.