Qeveria e Kosovës rrit kapacitetet për përballjen me pandeminë

Qeveria e Kosovës rrit kapacitetet për përballjen me pandeminë

Pas përkeqësimit të situatës me pandeminë Covid-19 në Kosovë qeveria e vendit ka ndërmarrë hapa për rritjen e kapaciteteve shëndetësore dhe të kapaciteteve tjera të nevojshme.