Proces i rregullt zgjedhor në veri të Kosovës

Proces i rregullt zgjedhor në veri të Kosovës

Në pjesën veriore të Kosovës janë mbajtur zgjedhjet për kryetarë të katër komunave të vogla me shumicë të minoritetit serb. Kandidatët, Listës serbe të mbështetur nga Beogradi kanë fituar bindshëm. Në zgjedhje kanë marrë pjesë edhe kandidatë të PDK-së dhe Lëvizjes Vetëvendosje.