Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq merr pjesë në Samitin e Berlinit

Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq merr pjesë në Samitin e Berlinit
  • Dialogu mes Prishtinës dhe Beogradit duhet të vazhdojë të mbahet nën mbikëqyrjen e Bashkimit Evropian, ka deklaruar Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq
  • Ulqin u hap zyrtarisht sezoni turistik Vera 2019
  • Për festën e 1 Majit - dyndje e turistëve kosovarë në drejtim të  Ulqinit
  • Në Prishtinë u prezantua oferta turistike e Ulqinit. Autoritetet lokale premtojnë se nuk do të shtrenjtojnë çmimet e ofertave të vendosjes dhe plazheve
  • Organizata turistike e Malit të Zi merr pjesë në bursën turistike “Arabian Travel Market”
  • Aktiviteti tradicional “Netët e Klipit Shqiptar” këtë radhë stacionohet në Ulqin. Në këtë konkurs marrin pjesë shumë shtëpi filmike dhe artistë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve raporton korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera Alibegu Katana.