Policitë e Mali i Zi-Shqipëri-Kosovë shtojnë bashkëpunimin në luftën kundër krimit të organizuar ndërkufitar

Policitë e Mali i Zi-Shqipëri-Kosovë shtojnë bashkëpunimin në luftën kundër krimit të organizuar ndërkufitar
  • Në Mal të Zi u zhvillua trajnimi i policive për luftën e përbashkët kundër krimit ndërkufitar
  • Mali i Zi shënon rezultate pozitive dy vite pas anëtarësimit në NATO
  • Shefi i diplomacisë malazeze Srgjan Darmanoviq komenton dorëheqjen e Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. Më shumë hapësirë për negociata midis Kosovës dhe Serbisë.
  • Pas shpalljes së Tuzit komunë më vete, vendosen targat e reja të regjistrimit të automjeteve (TZ)
  • Sezon i begatshëm turistik në Ulqin. Rritet numri i turistëve
  • Mungesë e fuqisë punëtore vendase gjatë sezonit turistik në Mal të Zi

Më hollësisht lidhur me këto ngjarje na njofton në raportin javor korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA