Përfundon procesi i numërimit, pritet certifikimi dhe qeveria e re në Kosovë

Përfundon procesi i numërimit, pritet certifikimi dhe qeveria e re në Kosovë

Ka përfunduar procesi i rinumërimit të mbi 1.400 vendvotimeve në Kosovë. Udhëheqësit e dy subjekteve politike, Vetëvendosjes dhe LDK-së, janë pajtuar që një orë pas certifikimit të rezultateve, të takohen sërish për ta formalizuar brenda 72 orësh marrëveshjen për bashkëqeverisje.