Partia Demokratike e Socialistëve (PDS) e gatshme për një "shumicë të gjerë dhe të fuqishme pro-evropiane"

Partia Demokratike e Socialistëve (PDS) e gatshme për një "shumicë të gjerë dhe të fuqishme pro-evropiane"
  • Në Mal të Zi vazhdon përshkallëzimi i krizës qeveritare dhe mosmarrëveshjet në radhët e shumicës
  • Shqiptarët në pushtetin e ri - jo me ç’do kusht dhe jo me ç’do kënd
  • Deputeti i Koalicionit Shqiptar “Një zëri” Fatmir Gjeka, jemi të gatshëm për bisedime
  • URA: Qeveria e ekspertëve është kompromisi më adekuat
  • Në Mal të Zi kanë vdekur 6 persona, kurse 732 të tjerë janë konfirmuar pozitiv

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin “Mozaik nga Mali i Zi” korrespondentja jonë atje Vera ALIBEGU KATANA.