Numër rekord i të infektuarve me Covid-19, brenda një dite në Kosovë

Numër rekord i të infektuarve me Covid-19, brenda një dite në Kosovë

Në Kosovë janë regjistruar të dielën edhe 79 raste të reja me koronavirus, që është numri më i lartë i regjistruar në 24 orë. Dy qytetet më të mëdha Prishtina dhe Prizreni tashmë janë futur në karantinë, ndërkohë që janë paralajmëruar masa më rigoroze të lëvizjes së qytetarëve.