Nënshkruhet marrëveshja për koalicionin qeverisës në Kosovë

Nënshkruhet marrëveshja për koalicionin qeverisës në Kosovë

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, arritën edhe zyrtarisht të dielën marrëveshjen për formimin e qeverisë së re, pasi nënshkruan bashkërisht dy kryetarët, Albin Kurti e Isa Mustafa.  Dy kryetarët e cilësuan arritjen e marrëveshjes si “të mirë dhe në interes të ndryshimeve që duhet të ndodhin në vend”.