Në Ulqin u organizua konferenca për përfaqësimin e pakicës shqiptare në organet e administratës

Në Ulqin u organizua konferenca për përfaqësimin e pakicës shqiptare në organet e administratës
  • Çelësi i zhvillimit të shtetit qëndron tek integrimi i pakicave në shoqëri u tha në konferencën e organizuar nga OJQ “Elita Plus” në Ulqin.
  • Në Podgoricë u organizua protesta e shtatë e opozitës dhe disa shoqatave jo-qeveritare kundër pushtetit aktual.
  • Në kufirin midis Malit të Zi dhe Shqipërisë kapet një sasi e konsiderueshme droge prej 170kg
  • U shënua 74-vjetori i Masakrës së Tivarit
  • Unioni Demokratik i Shqiptarëve (UDSH) mbajti kuvendin e shtatë zgjedhorë. Kryetar u zgjodh sërish ministri aktual i pakicave në Qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zenka
  • E shtuna e parë e muajit prill është Dita e Ulqinit. Me këtë rast janë paralajmëruar aktivitete të shumta kulturore dhe sportive.

Për hollësitë rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin javor të korrespondentes tonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.