Në Tiranë vijojnë aktivitetet përkujtimore për 15 Korrikun, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar në Turqi

Në Tiranë vijojnë aktivitetet përkujtimore për 15 Korrikun, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar në Turqi

Me rastin e 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Unitetit Kombëtar që shënohet nga Turqia, në Shqipëri u organizua ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit për punimet krijuese të studentëve me tematikë tentativën për grushtshteti ndërmarrë nga organizata terroriste gyleniste, FETO.