Në Tiranë u hap ekspozita me fotografi historike për kryeqytetin

Në Tiranë u hap ekspozita me fotografi historike për kryeqytetin

Nën qiellin me re dhe në një atmosferë të trazuar në kryeqytet, Fondacioni “ALSAR”, para pak ditëve i paraqiti publikut ekspozitën fotografike të kushtuar 100-vjetorit të kryeqytetit shqiptar, Tiranë.