Në spitalet e Malit të Zi asnjë pacient i shtruar me koronavirus

Në spitalet e Malit të Zi asnjë pacient i shtruar me koronavirus
  • Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq merr pjesë në konferencën virtuale të Samitit të Ballkanit perëndimor
  • Asnjë pacient me koronavirus i shtruar në spital
  • Gjoba për mos respektimin e distancës sociale dhe shkeljen e rregullave të vendosura për parandalimin e përhapjes së koronavirusit
  • Azerbajxhani dhuron ndihma mjekësore për Malin e Zi
  • Nga dita e hënë në Mal të Zi janë hapur parukeritë, qendrat e fitnesit dhe dyqanet e vogla