Në Shkodër përkujtohet 15 Korriku, Dita e Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk

Në Shkodër përkujtohet 15 Korriku, Dita e Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk

Në kuadër të përkujtimit të 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk në qytetin e Shkodrës është shfaqur dokumentari “Rrjeti” (The Network), i cili demaskon fytyrën e vërtetë të organizatës terroriste FETO, realizuar nga gazetari britanik Andrew Wilson, si dhe janë organizuar një sërë aktivitetesh përkujtimore.