Në Mal të Zi arrestohet grupi i trafikantëve me qenie njerëzore

Në Mal të Zi arrestohet grupi i trafikantëve me qenie njerëzore
  • Në aksionin e policisë malazeze të koduar “Azili” arrestohen 11 persona për trafikimin e emigrantëve
  • Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq akuzon Kishën Ortodokse serbe për ruajtjen e infrastrukturës së Serbisë së madhe në Mal të Zi
  • Qarqe serbe përzihen në ndeshjen e kombëtareve të Malit të Zi dhe Kosovës
  •  Të ftuar nga Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta një delegacion i ministrisë së pakicave merr pjesë në konferencën “Roli i Fesë në Shoqëritë e Ballkanit Perëndimor”
  • Rritet numri i turistëve në Ulqin. Në favor shkon dhe rregullimi i rrugës Sukobinë – Muriqan që lidh Malin e Zi me Shqipërinë.
  • Me 15 dhe 16 qershor në Podgoricë do te organizohet aktiviteti “ Ditët e Turqisë”. Prezantohet arti, gastronomia dhe muzika turke.
  • Me një aktivitet kulturorë në Podgoricë do te shpaloset kultura e muzikës dhe valleve tradicionale të Azerbajxhanit.

Për më hollësi rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin e korrespondentes tonë në Mal të Zi Vera Alibegu Katana.