Ndihma , solidaritet dhe mbështetje e pa parë nga Mali i Zi për Shqipërinë

Ndihma , solidaritet dhe mbështetje e pa parë nga Mali i Zi për Shqipërinë

•Ndihmë dhe ngushëllime edhe nga Mali i Zi

•Qytetet e Mali të Zi – ndihma në të holla për sanimin e pasojave të tërmetit në Shqipëri

•Aksione grumbullimi ndihmash edhe nga banorët e Ulqinit

•Mali i Zi pa pasoja nga tërmeti i 26 nëntorit

•Shqiptarët e Malit të Zi anulojnë të gjitha aktivitetet e parapara për shënimin e 28 Nëntorit Festën  e Flamurit Kombëtarë

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve na njofton nga Mali i Zi korrespondentja jonë atje Vera ALIBEGU KATANA