Ndërkombëtarët bëjnë thirrje për formimin e shpejtë të qeverisë

Ndërkombëtarët bëjnë thirrje për formimin e shpejtë të qeverisë

Vonesat në formimin e qeverisë së Kosovës dhe ngecja e marrëveshjes për pozitën e presidentit, të cilën po e kushtëzon LDK-ja ka bërë që edhe ndërkombëtarët të reagojnë. Ata kërkojnë të mos vonohet me procese të formimit të qeverisë dhe të konstituimit të parlamentit.