NATO: Shqipëria po jep shembullin e saj për promovimin e paqes në Ballkanin Perëndimor

NATO: Shqipëria po jep shembullin e saj për promovimin e paqes në Ballkanin Perëndimor

Sekretari i Përgjithshëm i NATO, Jens Stoltenberg ka realizuar një vizitë në Shqipëri, ku është takuar me drejtuesit e lartë shqiptar, ndërsa në konferencën e përbashkët me kryeministrin Edi Rama, u fokusuan në kontributin e Shqipërisë në misionet e NATO-s, zhvillimet politike dhe çështje të tjera.