Miratohen ndryshimet e ligjit për liritë fetare në Malin e Zi

Miratohen ndryshimet e ligjit për liritë fetare në Malin e Zi
  • Përbërja e re e Parlamentit të Malit të Zi miraton ndryshimet e ligjit për liritë fetare
  • Krivokapiq: Me miratimin e ligjit korrigjohet padrejtësia
  • Protesta kundër miratimit të ndryshimeve të ligjit të feve
  • Shuhet kompania ajrore malaze “Montenegro Airlines”
  • Shqipëria ndihmon shqiptarët në Mal të Zi
  • Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” shënoi 30-vjetorin e themelimit të saj
  • Aktualitete rreth koronavirusit në Mal të Zi

Më shumë hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin “Mozaik nga Mali i Zi” korrespondentja jonë atje, Vera ALIBEGU KATANA.