Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj priti në takim të gjithë përfaqësuesit e faktorit politik shqiptar në Mal të Zi

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj priti në takim të gjithë përfaqësuesit e faktorit politik shqiptar në Mal të Zi
  • Përfaqësuesit e partive politike shqiptare takohen me ministrin e Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakaj
  • Në Cetinjë hapet ekspozita “Vulat nga fondi i arkivit mbretëror”
  • Nuk ka tendencë rënie të interesimit për integrimet evropiane
  •  Ministri i Brendshëm i Mali të Zi shpërblen ekipin që ndihmoi të rrezikuarit në Shqipëri
  • Shtetasi shqiptar vret nëpunësin policor në Mal të Zi

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin e rregullt Mozaik nga Mali i Zi, korrespondentja jonë atje Vera ALIBEGU KATANA.