Millo Gjukanoviq: Mali i Zi do të jetë anëtari i parë i radhës i Bashkimit Evropian

Millo Gjukanoviq: Mali i Zi do të jetë anëtari i parë i radhës i Bashkimit Evropian
  • Ambasadori i Rumanisë në Mal të Zi, Ferdinand Nagj priti në një takim të gjithë ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në Mal të Zi
  • Në Podgoricë u inaugurua shëtitorja, e cila mban emrin e kryeqytetit të Turqisë Ankara
  • Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi u takua me ambasadoren e Turqisë, Songul Ozan
  • Në Ulqin qëndroi për një vizitë pune ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xhudi Rajzing Rajnke
  • Kryetari i asociacionit të afaristëve dhe investitorëve nga Turqia, Ertaç Güngör u takua me kryetarin e punëdhënësve të Malit të Zi
  • Në Tuz hapet ekspozita e piktorit nga Ulqini, Qazim Muja

Më shumë hollësi rreth këtyre zhvillimeve ju sjell korrespondentja jonë në Mal të Zi, Vera Alibegu Katana