Meloditë dhe thëniet e Yunus Emresë në qytetin e Shkodrës

Meloditë dhe thëniet e Yunus Emresë në qytetin e Shkodrës

Në kuadër të aktiviteteve të planifikuara për 700-vjetorin e vdekjes së dijetarit me famë botërore, Yunus Emre, instituti turk që mban emrin e tij "Yunus Emre" Shkodër organizoi në fillim të këtij muaji disa aktivitete artistike dhe kulturore.