Me rastin e muajit të madhërishëm të Ramazanit, Turqia vazhdon të ndihmojë motrat dhe vëllezërit shqiptar

Me rastin e muajit të madhërishëm të Ramazanit, Turqia vazhdon të ndihmojë motrat dhe vëllezërit shqiptar

Në kuadër të muajit të bekuar të Ramazanit, institucionet turke vazhdojnë shpërndarjen e ndihmave në Shqipëri, ku me kontributin e Kryesisë së Turqve Jashtë Vendit dhe Komuniteteve Mike -YTB u ndihmuan qindra familje në nevojë. Shoqata e të Diplomuarve në Turqi (TUMED) me mbështetjen e YTB-së organizoi para pak ditëve  shpërndarjen e pakove ushqimore për personat në nevojë në Tiranë, ndërsa ndihmat do të vazhdojnë të ndahen edhe në qytete të tjera të Shqipërisë. Për më shumë ndiqni raportin që ka përgatitur korrespondenti ynë atje, Arben HALLUNI.