Maqedonia e Veriut – LSDM dhe BDI me kandidat të përbashkët konsensual për presidencialet

Maqedonia e Veriut – LSDM dhe BDI me kandidat të përbashkët konsensual për presidencialet

Arrihet marrëveshje midis partnerëve të koalicionit për një kandidat të përbashkët konsensual për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut. Rrjedhin afatet për mbledhjen e firmave nga kandidatët që do të garojnë në presidencialet e 21 prillit.