Maqedonia e Veriut dhe Serbia bashkëmenaxhojnë kufirin

Maqedonia e Veriut dhe Serbia bashkëmenaxhojnë kufirin

Maqedonia e Veriut dhe Serbia nga e hëna kanë nisur menaxhimin e përbashkët kufitar. "One-stop-shop” do të thjeshtojë procedurat që zbatohen në një vendkalim të përbashkët kufitar.