Maqedoni e Veriut – Kryeprokurorja speciale, Katica Janeva, e dyshuar për korrupsion

Maqedoni e Veriut – Kryeprokurorja speciale, Katica Janeva, e dyshuar për korrupsion

Sistemi gjyqësor maqedonas ka marr një godite shumë të rëndë pas dyshimeve të ngritura nga Prokuroria për Ndjekje të Krimit të Organizuar, për përfshirjen e mundshme të ish-kryeprokurores speciale, Katica Janeva, në një rast të ryshfetit dhe shantazhit.