Mali i Zi vendi i parë në Evropë pa asnjë rast me koronavirus

Mali i Zi vendi i parë në Evropë pa asnjë rast me koronavirus
  • Mali i Zi hap kufijtë nga 1 qershori
  • Mali i Zi nuk e hap kufirin me Serbinë, reagon Beogradi
  • Për tubime në ambiente të hapura optimumi është prej 150 deri në 200 persona
  • Fitorja e luftës kundër koronavirusit, sukses i punëtorëve shëndetësorë
  • Bisedë miqësore telefonike midis Presidentit të Malit të Zi, Millo Gjukanoviq dhe Kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti