Mali i Zi, Shqipëria dhe Italia bëhen bashkë për pastrimin e detit Adriatik nga mbetjet plastike

Mali i Zi, Shqipëria dhe Italia  bëhen bashkë për pastrimin e detit Adriatik nga mbetjet plastike

•Një projekt i përbashkët, i quajtur “Mirë se erdhe”, u prezantua në Kotor në një forum për makro-rajonin Adriatiko-Jonian.

•Ministri i pakicave i Malit të Zi, Mehmet Zenka takohet me Ambasadorin e Rumanisë Ferndinad Nagj. Tema e takimit- Integrimi i Malit të Zi në Bashkimin Evropian sfidat dhe obligimet

•Shqipëria lehtëson procedurat për pajisjen me leje pune për shqiptarët nga Mali i Zi që punojnë në Shqipëri.

•TIKA edhe këtë vit shtroi Iftarin tradicional në Podgoricë

• Ambasadorja e Turqisë në Mal të Zi, Songul Ozan, vizitoi komunën e Tuzit

•Në Ulqin u organizua konferenca “Ta ruajmë harmoninë ndërfetare

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin javor të korrespondentes tonë në Mal të Zi, Vera ALIBEGU KATANA.