Mali i Zi në fund të sfidës me Covid-19, fillon përgatitjet për kthim në normalitet

Mali i Zi në fund të sfidës me Covid-19, fillon përgatitjet për kthim në normalitet
  • Më 4 maj fillon faza e parë e pakos së masave lehtësuese për qytetarët e Malit të Zi
  • Mali i Zi është vendi i parë në rajon deri tani që është në fund të fazës së përballjes me koronavirus
  • Instituti i Shëndetit Publik njofton se tash 4 ditë nuk është shënuar asnjë rast me koronavirus
  • Dyzetë milionë euro përkrahje për qytetaret dhe ekonominë
  • Mali i Zi shpreson se Bashkimi Evropian nuk do të heqë dorë nga politika e zgjerimit
  • SHBA-të do të vazhdojnë ta përkrahin Malin e Zi