Mali i Zi investon mbi 50 milionë euro në arsim

Mali i Zi investon mbi 50 milionë euro në arsim
  • Në Mal të Zi me 2 shator nis viti i ri shkollorë
  • Aksione për dhurim të librave të përdorura për nxënësit nga familje me të ardhura të ulëta
  • Mali i Zi dhe Gjermania të përkushtuara përforcimit të mëtejmë të bashkëpunimit
  • Kompania nga Bangladeshi e interesuar për investime në Ulqin
  • Eurodeputeti Thomas Waits viziton Ulqinin dhe mahnitet nga bukuritë e rralla të lokaliteteve ekologjike
  • Grupi muzikorë “Break of Reality” do të performojnë në Ulqin në kuadër të edicionit të katërt të Festivalit Ndërkombëtar Muzikor “Belcanto Dolcinio”. 
  • Shkrimtari nga Mali i Zi Uvdia Hoxhiq laureat i çmimit letrar “Teuta”