Mali i Zi është kundër “Shengenit Ballkanik”

Mali i Zi është  kundër “Shengenit Ballkanik”
  • “Shengeni i vogël” për Malin e Zi do të ishte një hap mbrapa
  • Mali i Zi rrit buxhetin për nevojat ushtarake
  • Mali i Zi dhe Italia do të lëshojnë në punë kabllon energjike nënujore
  • Bashkimi Evropian duhet të vlerësojë progresin e Malit të Zi drejt integrimit
  • Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE nuk ka alternativë

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve na sjell në raportin e rregullt javor “Mozaik nga Mali Zi “ korrespondentja jonë atje, Vera ALIBEGU KATANA.