Mali i Zi do ta mbështesë integrimin e Shqipërisë në BE

Mali i Zi do ta mbështesë integrimin e Shqipërisë në BE
  • Shqipëria vlerëson kontributin e Presidentit Djukanovic në rrugëtimin euro-atlantik të Malit të Zi, çka njëkohësisht përfaqëson edhe kontribut për stabilitetin e Ballkanit Perëndimor.
  • Ministri i jashtëm Cakaj takohet edhe me faktorin shqiptarë në mal të Zi. Zgjedhjet në Tuz, mesazh i shkëlqyer i bashkimit të shqiptarëve.
  • Songul Ozan Turqia në Ballkan  vepron njësoj si edhe Bashkimi Evropian –deklaratë e Ambasadores së Turqisë në Mal të Zi, Songul Ozan.
  • Binjakëzohen Podgorica dhe Ankaraja
  • Emiratet  e Bashkuara të interesuara për të investuar në Ulqin
  • Në Ulqin u mbajt edicioni i dhjetë i kupës “Panajot Pano”
  • Piktorët nga Ulqini do te ekspozojnë punimet e tyre në Muzeun Historik Kombëtarë të Tiranës.

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve, ndiqni raportin e rregullt javor të korrespondentes tonë në Mal të Zi, Vera Alibegu Katana.