Mali i Zi dhe Turqia dy shtete mike që vazhdojnë të zhvillojnë marrëdhënie të mira bashkëpunimi në çdo fushë

Mali i Zi dhe Turqia dy shtete mike që vazhdojnë të zhvillojnë marrëdhënie të mira bashkëpunimi në çdo fushë

Në një intervistë ekskluzive për TRT-në në shqip, Ambasadorja e Republikës së Turqisë në Mal të Zi, Songül OZAN vlerëson lartë marrëdhëniet midis dy vendeve. Ajo shprehet e kënaqur që shteti i Turqisë e ka ndihmuar Malin e Zi në kapërcimin me sukses të epidemisë së koronavirusit dhe shton se Mali i Zi si shtet mik dhealeat i NATO-s do të gjejë gjithmonë përkrahje nga Turqia. Për investitorët nga Turqia, Mali i Zi është një destinacion shumë i popullarizuar dhe sigurt dhe investimet do të vazhdojnë edhe në të ardhmen. Për më shumë dëgjoni intervistën e realizuar me Ambasadoren Ozan nga korrespondentja jonë në Malin e Zi, Vera ALIBEGU KATANA.