Kurti thotë se me Kushtetutë lejohet formimi i qeverisë pa Listën serbe

Kurti thotë se me Kushtetutë lejohet formimi i qeverisë pa Listën serbe

Në kuadër të planifikimeve për formimin e qeverisë, kandidati për kryeministër Albin Kurti është deklaruar se do ta formojë qeverinë pa listën serbe. Sipas tij kjo gjë është kushtetuese. Ndërkohë vijojnë takimet e grupeve punuese të Lëvizjes Vetëvendosje (VV) dhe të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për ti harmonizuar qëndrimet dhe programin qeverisës.