Kryeministri i Malit të Zi Dushko, Markoviq qëndroi për një vizitë pune në Kosovë

Kryeministri i Malit të Zi Dushko, Markoviq qëndroi për një vizitë pune në Kosovë
  • Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq hapi qendrën e Malazezve në Kosovë. Qendra do të jetë lidhje e fortë e bashkëpunimit midis dy vendeve mike, u shpreh Markoviq.
  • Pas arrestimit të dy shtetasve rusë, nuk ka prishje të marrëdhënieve midis Malit të Zi dhe Federatës Ruse
  • Ambasadorja e Turqisë në Songul Ozan, vizita pune në qytetet veriore të Malit të Zi
  • Së shpejti pritet të ndërtohet hotel me 5 Yje në metropolin e Turizmit të Malit të Zi në Budva. Investim i kompanisë turke Mıa
  • Ambasada e Republikës së rturqiës shtroi iftarin tradicional në Qendrën Kulturore Islame në Tivar

Për hollësi rreth këtyre zhvillimeve ndiqni raportin e korrespondentes tonë në Mal të Zi, Vera Alibegu Katana.