Kosova solidarizohet me Shqipërinë pas tërmetit

Kosova solidarizohet me Shqipërinë pas tërmetit

Goditjet e tërmeteve të shtunën në Shqipëri, shkaktuan shqetësim edhe në mesin e qytetarëve të Kosovës. Liderët shtetërorë u solidarizuan me të dëmtuarit dhe ofruan ndihmë shtetërore.