Kosova në fokusin javor - Haradinaj kërkon ndihmë për paqe në Ballkan

Kosova në fokusin javor - Haradinaj kërkon ndihmë për paqe në Ballkan

Kosova dhe shqiptarët kanë dhënë shumë përgjatë këtyre viteve dhe më nuk ka çka të japin, ka thënë kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, në lidhje me kompromiset e mundshme në marrëveshje me Serbinë.