Kosova në fokusin javor (23/2019)

Kosova në fokusin javor (23/2019)
  • Lidhja e Prizrenit shënon 141-vjetorin
  • KS i OKB-së diskuton për Kosovën
  • KFOR: Njësia Speciale e Policisë së Kosovës mund të shkojë në veri pa lejen e KFOR-it
  • 20 vjet nga ndalja e bombardimeve të NATO-së
  • Stoltenberg: Bombardimet e NATO-së ishin të ligjshme dhe të nevojshme
  • Rënia e investimeve të huaja kërkon reforma urgjente
  • ASK: Qeveria për tre muaj shpenzoi 401 milionë euro
  • Rashica: Ndaj Bullgarisë synojmë vetëm tri pikë