Koalicioni Shqiptar dhe Partia boshnjake refuzojnë pjesëmarrjen në qeverinë e re të Malit të Zi

Koalicioni Shqiptar dhe Partia boshnjake refuzojnë pjesëmarrjen në qeverinë e re të Malit të Zi
  • Pakicat refuzojnë pjesëmarrjen në qeverinë e re të Malit të Zi
  • Mali i Zi, i pari nga vendet e rajonit për nga numri i të infektuarve me koronavirus (Covid-19)
  • Brenda 24 orëve 7 të vdekur dhe 145 persona të infektuar me koronavirus
  • Shteti do të subvencionojë me 60 milionë euro pagat për të zbutur pasojave e pandemisë së koronavirusit

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportin “Mozaik nga Mali i Zi” korrespondentja jonë atje Vera ALIBEGU KATANA.