Kalldrëmi kthehet në Bazhdarhane, kërkohet edhe kthimi i mullinjve historikë

Kalldrëmi kthehet në Bazhdarhane, kërkohet edhe kthimi i mullinjve historikë

Prizreni synohet të jetë një atraksion i vërtetë turistik dhe për këtë është përgatitur një strategji. Kalldrëmi pritet të kthehet në Bazhdarhane, pasi asfaltimi i tij thuhet se nuk po i shkon përshtati strukturës së asaj zone. Kërkohet edhe kthimi i mullinjve historikë përreth qendrës, por edhe kthimi i Hamamit të Gazi Mehmet Pashës në funksionin origjinal të tij.