Japonia e interesuar për bashkëpunim politik dhe ekonomik me Kosovën

Japonia e interesuar për bashkëpunim politik dhe ekonomik me Kosovën

Japonia ka shprehur interesimin e saj për të bashkëpunuar politikisht dhe ekonomikisht me Kosovën. Gjatë javës që mbeti pas, zyrtarë nga qeveria dhe biznese japoneze vizituan Kosovën, me ç’rast është thënë se së shpejti do të hapet edhe ambasada e Japonisë në Prishtinë.