Investitorët turq në vend të parë sa i përket punësimeve në Kosovë

Investitorët turq në vend të parë sa i përket punësimeve në Kosovë

Marrëveshja për Tregti të Lirë mes Kosovës e Turqisë, është e një rëndësie të veçantë për të dy vendet, është thënë nga ministra të qeverisë së Kosovës si dhe zyrtarë nga Ambasada e Turqisë. Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka ka shprehur dëshirën që kjo marrëveshje të hyjë në fuqi sa më shpejt.