Intervenimi i NATO-s vlerësohet si datë historike për Kosovën

Intervenimi i NATO-s vlerësohet si datë historike për Kosovën

20-vjetori i intervenimit të NATO-s në Kosovë por edhe jashtë saj është kujtuar në forma të ndryshme. Liderët por edhe aktorët e intervenimit kanë thënë se data e intervenimit është historike për vendin dhe popullin e Kosovës.