Hoti nisi dialogun me Vuçiq, përderisa presidenti Thaçi ishte në Hagë

Hoti nisi dialogun me Vuçiq, përderisa presidenti Thaçi ishte në Hagë

Dialogu mes Kosovës e Serbisë ka vazhduar pas ndërprerjes 20-muajshe dhe për herë të parë pjesëmarrës në takim nuk ka qenë presidenti i Kosovës Hashim Thaçi. Po ashtu për herë të parë, në dialog ka marrë pjesë kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti.