Haradinaj thotë se me Serbinë nuk duhet diskutuar territori

Haradinaj thotë se me Serbinë nuk duhet diskutuar territori

Kosova ka nevojë të avancojë marrëdhëniet me shtetin fqinj, Serbinë, por pa diskutuar statusin e territorit, ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj. Ndryshe, në Kosovë me nderime të larta janë pritur ish-presidenti amerikan Bill Clinton dhe ish-sekretarja Madeleine Albright.