Dështon Samiti i Parisit, akuza Haradinajt edhe për takimin e fshehtë në Berlin

Dështon Samiti i Parisit, akuza Haradinajt edhe për takimin e fshehtë në Berlin

Samiti i Parisit i paraparë që të mbahet më 1 korrik nuk do të mbahet. Në këtë samit ka qenë e paraparë të diskutohet vazhdimi i dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë, e i cili ishte paraparë të mbahej në organizim të Francës dhe Gjermanisë.