Ambasadat e Turqisë në 23 shtete të Azisë dhe Afrikës do të përfaqësojnë edhe shtetasit e Malit të Zi

Ambasadat e Turqisë në 23 shtete të Azisë dhe Afrikës do të përfaqësojnë edhe shtetasit e Malit të Zi
  • Mali i Zi dhe Turqia nënshkruajnë  marrëveshjen për ofrimin e mbrojtjes konsulore për shtetasit  e Malit të Zi
  • Zyrtarë të lartë shtetërorë të Malit të Zi  dërgojnë telegrame ngushëllimi për viktimat e tërmetit në Turqi
  • Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq fton për dialog mitropolitin e kishës serbe ortodokse Amfillohije
  • Gjukanoviq - nacionalizmi i madh serb vazhdon ëndrrën për Serbinë e madhe
  • Nga investimet e anëtarëve të NATO-s në Mal të Zi janë grumbulluar 1.3 miliardë euro

Hollësi rreth këtyre zhvillimeve sjell në raportinMozaik nga Mali i Zi, korrespondentja jonë atje Vera Alibegu Katana